onsdag 17. februar 2010

Prosjekt: Heklet dukketeppe



Det var en gang for veldig lenge siden...da begynte jeg på dette lille heklete dukketeppet til min lille niese. Dette er ett lite prosjekt som en ekte håndarbeidsdame sikkert hadde fullført i løpet av en kveld. Men en slik dame er altså ikke jeg.
I helgen tok jeg hekleboksen min frem igjen og skulle prøve å komme litt videre, men da hadde jeg rett og slett g l e m t hvordan jeg i det hele tatt begynner på disse rutene, og måtte søke på nett å finne veilledning igjen. Pinlig. Jaja, nå vet jeg det og jeg håper at jeg klarer å få det ferdig til 1 års dagen hennes i august! Det må da gå...
.
Ellers er vi fremdeles plaget med sykdom her i huset. Magesyken passerte og febersyken overtok...så nå begynner vi å bli lei. Nå må vi vel ha gjort unna vår del!
.
Halveis i uken allerede! Håper alle har hatt en fin uke så langt!!

lørdag 13. februar 2010

Tankespinn...




Har allerede mange tanker og ideer for det kommende bryllupet! Her er noen av dem!
ps: veldig stolt over å ha laget mitt første inspirationboard!
.
En fin måte å ta imot valentinerdagen på var det jammen også ;)
.
Ønsker alle dere herlige mennesker der ute en fantastisk morsdag, valentinerdag og fastelaven!
.
Klem

fredag 12. februar 2010

Fredagskveld!

Jeg er ikke så flink med blomster, så jeg er veldig glad for at potteplantene som ble kjøpt inn for ett par helger siden fremdeles lever i beste velgående!!
.
Jepp, da var det endelig helg igjen. Det ble ikke så mange dager på jobb denne uken på grunn av noen sykedager, men like godt med helg er det uansett!
.
Jentene er på overnatting hos farmor og farfar til i morgen, så vi har tilnærmet barnefri i kveld! Når minsten er lagt skal vi kose oss med litt fredagssnacks...nachos...mmm.
.
Kanskje vi til og med får litt ro over oss til å jobbe med invitasjonene til bryllupet!!
Begynner vel å bli på tide å få dem ut nå!
.
Riktig god helg alle sammen!!

onsdag 10. februar 2010

Oversikt og orden

(bilde hentet fra CarMoebel)

.
Livet i en familie på 5 er som tidligere nevnt ganske innholdsrikt, og jeg savner å ha en praktisk men samtidig "god for øyet" - familie-eller akitivtetskalender om du vil.
.
Ja du vet, en sånn som ofte viser én uke om gangen og har flere kolonner hvor man kan skrive inn familiemedlemmenes navn. De jeg har sett på bokhandleren er så grelle i fargene eller har tegneseriefigurer som tema. Ikke helt det jeg er ute etter...
.
Så hvis du har en idé om hvor jeg kan finne eller bestille en ukeplanlegger/aktivitets-kalender, så blir jeg kjempeglad!!
.
Hjemme i dag også, men heldigvis litt bedre enn i går!
.
Ha en fin onsdag!

tirsdag 9. februar 2010

At home...

Noen glimt fra gutterommet i dag!
.
Hjemmedag i dag, og det er ikke frivillig. Er så uheldig å ha fått...ja.., det som så mange andre har fått for tiden. Etter helgen med 2 stk syke her hjemme, hadde det jo vært ett under at jeg skulle være så heldig å gå fri...
.
Nei, jeg holder meg på sofaen idag og håper det går fort over!
.
Håper dere holder dere friske og raske!!
.
Ha en god dag!

søndag 7. februar 2010

Fornyelse...
















Har fyllt opp garderoben med noen plagg jeg egentlig bare kan se langt etter....
.
Lenge leve 70% SALG!!!!
.
Ha en super fin uke!
.
Klem M

lørdag 6. februar 2010

Penny Lane

God aften mine damer!! Vet dere hva jeg oppdaget nå? At dette faktisk er mitt innlegg nr 200! Puh... Tenk at jeg har klart å finne på 200 ting å blogge om det siste året....Men men noen ganger er man helt "tom" for ideer, mens andre ganger kunne man blogget flere ganger om dagen!!
Anyways, det var ikke det dette innlegget skulle handle om!

Dette er nemlig ett innlegg om den lille kattepusen vi har fått i hus! Er hun ikke søt? Det er en langhåret blandingskatt og vi har (etter mange diskusjoner) landet på navnet Penny Lane, men bare Penny, sånn til hverdags.... ;)

Hun er endelig blitt husvarm, men det gikk nesten en uke! Nå er hun derimot blitt skikkelig livlig, og vi har måtte starte litt oppdragelse. Som for eksempel så prøver vi å lære henne at det ikke er lov å hoppe opp på bordene eller henge i spisebordduken, slik at alt oppå detter ned og blir ødelagt! Nei, det er ikke lov....

Heldigvis varer ikke tussebygene så lenge og hun blir en kosekatt igjen!! Det er rart med det - jeg har aldri sett på megselv som en katteperson da jeg er oppvokst med hund, men jeg må si at katter er ganske alrighte dyr. Jeg liker at de er så selvstendig og renslige. Ikke én gang har hun gjort fra seg andre steder enn i kassen sin! Med 3 små barn hadde vi aldri hatt kapasitet til å ha en hund som er mye mer krevende i mine øyne, så vi er godt fornøyd med kattepusen vår. Hun gir oss alt vi var ute etter i ett husdyr!!


Ha en super lørsdagskveld! Hvem er favoritten i Grand Prix - finalen da?

Vi blogges...

tirsdag 2. februar 2010

This boy...



...loves cars!!
Det er litt morsomt å se hvor latent bilgalskapen ligger hos gutter kontra jenter. Jentene mine har aldri interessert seg for biler i det hele tatt, men når Mikkel hev seg over bilene som stod på pynt, skjønte vi at det var på tide å gi gutten noen biler.... Nå har han stort sett en i hånden til enhver tid og vi har småbiler liggende rundt om kring alle veier!!
.
Håper dere har en fin start på uken, jeg drar en snartur/dagstur til Stockholm med jobben i morgen. Vi skal ta fly kl 0600, så jeg må opp før hanen galer...(gruer meg)! Men nå skal jeg hive meg på "mini-steppen" før TV-kvelden venter!!
.
Vi sees!
.
ps: takk for alle fine tilbakemeldinger på forrige innlegg!